De dagen worden weer wat langer. De temperatuur weer wat hoger. Het voorjaar is nu echt in aantocht. Met het mooie weer gaan we weer massaal naar buiten. Een dagje naar de speeltuin, kinderboerderij of gewoon even de stad in met de kinderen om een ijsje te eten. Met dat lekkere weer is het genieten!

Maar wat als je er op uit bent getrokken en plotseling is je kind zoek! Het ene ogenblik staat je kind nog naast je en dan ineens is hij weg. Verdwenen in de menigte. Het gebeurt waar je bij staat en je bent niet de enige! De meeste mensen kennen wel de standaard polsbandjes waar je zelf naam en adres kan opschrijven.

Bij Weet hoe ik heet hebben ze tal van mogelijkheden om je kind te voorzien van naam, adres en/of telefoonnummer. Natuurlijk zijn er ook nog de polsbandjes, maar tegenwoordig in hele hippe en trendy designs.

Ook zijn er stoere identiteitsplaatjes (dog-tags) te koop. Deze kan je voorzien van een leuk hoesje eromheen en een mooi kettinkje eraan.

Heel modieus zijn de armbandjes met naam en/of telefoonnummer. Je kun kiezen uit verschillende kleuren en extra bedels bestellen om hem nog mooier en unieker te maken.

Of wat dacht je van een button met naam en telefoonnummer? Niet alleen functioneel  maar ook heel leuk om te zien.

Op de website staan nog tal van andere mogelijkheden. Neem eens een kijkje. Want dan kan jij, als het voorjaar straks echt is begonnen, in ieder geval veilig op pad met je kindjes!