Als je kind jarig is, is het tegenwoordig heel gewoon om iets bijzonders van de traktatie te maken. “Vroeger” kon je nog wel aankomen met een saté prikkertje met fruit, kaas en worst.

Tegenwoordig kan het niet gek genoeg. Complete geschenktasjes met iets te snoepen en iets te spelen is heel normaal. En eerlijk is eerlijk, ik doe er zelf ook aan mee. Niet eens zozeer om te laten zien wat een super-mama ik wel niet ben (Niet dus :) ), maar wel omdat ik het zelf zo leuk vind om lekker te fröbelen. Ik maak dus thuis ook de geschenk-tasjes zelf en doe er iets leuks en iets lekkers in !! (Hier ben ik overigens wéken voor de grote dag mee bezig!

Nu kan je het hier wel bij laten maar ja, na zo’n traktatie moet je jezelf toch een beetje overtreffen… Er moet uiteraard gefeest worden! Dus de uitnodigingen moeten de deur uit. Dat kan natuurlijk gewoon door een pakketje uitnodigingen bij de plaatselijke boekhandel te kopen maar je kan ze ook zelf maken!

Bij Poobies kan je geheel naar eigen smaak en inzicht kaartjes ontwerpen en laten drukken. Kies een vorm, maak je ontwerp met behulp van kaders, achtergrondjes, foto’s die je zelf kan uploaden en natuurlijk je eigen persoonlijke tekst. Bekijk je kaartje, bestel eventueel een proefdruk en daarna plaats je je bestelling. Eenvoudig maar wel origineel en héél erg leuk!

Naast uitnodigingen kan je natuurlijk ook verhuiskaarten, wenskaarten, kerstkaarten, felicitatiekaarten, menukaarten of bijvoorbeeld communie kaarten ontwerpen.

Dus laat je niet kennen en maak vanaf nu zélf die leuke, originele kaartjes!