Elke dag een lekker gerecht op tafel na een lange dag werken of kinderen verzorgen, wie wil dat nou niet? Heerlijk nagenieten van de dag met een lekker diner op tafel. Maar zeg nou zelf, heb jij aan het eind van zo’n doorsnee drukke, hectische dag nog zin om uren in de keuken te staan om een culinair hoogstandje te bereiden? Om maar te zwijgen over de boodschappenlijst die je af moet werken en vaak niet eens bij één supermarkt kan voltooien.

Marja van Kleef heeft een prachtig boek geschreven, ideaal voor de (huis)vrouw- of man van nu. Het boek heeft de titel “de luie huisvrouw; Luie lekkere recepten” en staat boordevol heerlijke recepten.

Geen ellenlange ingrediënten lijsten, maar recepten met een aantal lekkere ingrediënten die, praktisch overal verkrijgbaar zijn en, zonder al te veel gedoe een mooi gerecht op tafel toveren.

Het boek ziet er mooi uit met prachtige foto’s en leuke recepten die ook nog eens heerlijk smaken. Leuk voor jezelf maar ook natuurlijk heel leuk om cadeau te geven. Het boek is verkrijgbaar bij verschillende boekhandels en online winkels.