Kinderwagens & buggy’s: ze kosten een fortuin. Ik heb al meerdere malen mee gemaakt, bijvoorbeeld in zwembaden, dat de wagen niet mee naar binnen mocht. Tja wat doe je dan? Je gaat niet naar huis; Je kind heeft zich immers al enorm verheugt op een middagje spetteren in het bad.

Ik probeer dan altijd de wagen zo ver mogelijk in een hoekje weg te stoppen zodat hij zo weinig mogelijk op valt maar toch voelt het niet lekker.
Niet alleen in zwembaden kan je voor dit probleem komen te staan. In speeltuinen, pretparken, dierentuinen, restaurants en andere gelegenheden is vaak een buggy zone aanwezig. En juist deze gebieden zijn een makkelijk doelwit voor kwaadwillenden.

buggyguard2

Nu is er een oplossing voor dit vervelende probleem. Met de Stroller Lock kun je voortaan rustig je wagen parkeren en genieten.

De Stroller Lock is een soort cijferslot. Deze maak je vast aan het frame van de buggy of wandelwagen. Vervolgens maak je de 130 cm lange kabel vast aan een object zoals een bank of lantaarnpaal. Je klikt de kabel in het slot en zo staat je buggy veilig vast geketend en beschermd tegen dieven!