Alleenstaande moeders hebben een drukke agenda. Werken neemt een groot gedeelte van de agenda in beslag en daarnaast zorgen de kinderen altijd voor een druk leven. Toch doen veel vrouwen met kinderen aan online daten, alleen is namelijk ook maar alleen. Hieronder staan drie tips om succesvol te daten als alleenstaande moeder

Zie er verzorgd uit

Dit betekent dus niet dat je er uit hoeft te zien alsof je naar de première van de nieuwe James Bond film gaat, maar gewoon netjes. Haren gewassen, mooie make-up en kleding waar jij je prettig in voelt. Iedereen weet dat je nooit een tweede kans krijgt om een eerste indruk te maken. Veel moeders nemen de tijd niet om zichzelf op en top te verzorgen. Doe dat wel voor je date, want als het goed is doet hij dat ook voor jou!

 

Maak er geen geheim van dat je kinderen hebt

Veel alleenstaande moeders laten in hun online profiel en tijdens de eerste date achterwege dat ze kinderen hebben. Dit moet je nooit doen, want als het op een later moment uitkomt dan kan het alleen maar tegenvallen. Mannen willen graag weten waar ze aan toe zijn, het is daarom verstandig om direct en eerlijk te zijn over jouw kinderen. Als je laat zien dat je trots op jezelf en je kinderen bent zal een man hier beter mee om kunnen gaan.

Laat je vorige relaties los

De eerste keer daten na een echtscheiding of een overlijdensgeval zal in het begin erg eng en onwennig zijn. Je moet echt de slechte herinneringen van jouw eerdere relatie(s) of het overlijden van jouw man loslaten. Een nieuwe partner vinden wordt extra moeilijk, zo niet onmogelijk, als je blijft hangen in het verleden. Dit betekent niet dat je je vorige relaties moet ontkennen, want er waren vast genoeg redenen dat jullie lang bij elkaar waren en zelfs kinderen te krijgen. Ga in ieder geval met een positief gevoel op zoek naar jouw nieuwe liefde. Als je alles wat er is gebeurd niet los kan laten ga dan niet op zoek, dat kan alleen maar eindigen in teleurstellingen voor jou en voor hem.