Deze week hebben we het over “Als vaders doen, wat moeders willenl; Houd je relatie leuk na de komst van kinderen”. Dit is een praktisch boek, dat een hele goede en vooral ook reële  beschrijving geeft van wat het ouderschap met je doet.

Was je vroeger die gezellige, vlotte meid zonder zorgen, nu ben je een gestreste moeder. Ook mannen veranderen door het ouderschap. Was hij vroeger een knappe, onbezorgde man, nu is hij een druk bezette  en afwezige vader.

Ouderschap is een leuke maar vooral ook een moeilijk periode in je leven. Je moet een heleboel leren. Je bent onzeker over wat je doet. En dan wordt er ook nog van je verwacht dat je het ouderschap zo goed mogelijk combineert  met het huishouden en je relatie.

De schrijvers van het boek hebben honderden vaders en moeders gesproken en hen diverse uitspraken en dilemma’s  voor gelegd. Aan de hand van deze interviews dragen de auteurs op een luchtige wijze oplossingen voor de meest voorkomende problemen aan.

Vaak blijkt de oplossing eenvoudiger te zijn dan je denkt. Probeer  in ieder geval dat je positief te blijven, bekijk alles met veel vrolijkheid en plezier! Want ondanks dat het ouderschap, mijns inziens, het moeilijkste beroep ter wereld is, moet je er vooral van kunnen genieten!

ISBN10: 9023012666
ISBN13: 9789023012665